Thyssenkrupp traplift

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een traplift van Thyssenkrupp? Kom meer te weten over deze internationale groep, die kwaliteit trapliften voor spiltrappen, rechte trappen of trappen buiten produceert en over de prijs van deze verschillende apparaten.Thyssenkrupp België

© Thyssenkrupp

Inhoudsopgave

Thyssenkrupp België

Thyssenkrupp AG heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland en telt momenteel meer dan 160.000 werknemers. In 1999 ontstond Thyssenkrupp AG uit de fusie van twee Duitse giganten, Thyssen AG en Friedrich Krupp AG. Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in staal.

Via haar dochteronderneming TK Elevator (voorheen Encasa) biedt Thyssenkrupp een reeks mobiliteitsproducten voor mensen die deze nodig hebben, onder het label TK Home Solutions, Thyssen Trapliften, TK Traplift of TKE Trapliften. De divisie TK Elevator is verantwoordelijk voor de productie van trapliften en kan via 078 15 82 82 worden gecontacteerd.

Thyssenkrupp produceert, verkoopt en installeert dus net als andere merken trapliften voor België en de rest van de wereld. Het bedrijf is ook fabrikant van andere soorten uitrusting: platformliften en huishoudelijke liften.

Traplift Thyssenkrupp prijs

Traplift Gemiddelde prijs
Rechte 4.000 tot 6.000 euro
Met bochten 8.000 tot 12.000 euro
Voor buiten 6.000 tot 12.000 euro

Deze prijzen trapliften Thyssenkrupp zijn slechts een indicatie, aangezien Thyssenkrupp België prijzen op maat vaststelt volgens de configuratie van uw woning en de behoeften van de afhankelijke persoon. Bekijk eventueel onze artikel “Wat kost een traplift” om de gemiddelde prijzen van alle merken te leren.

Om de exacte kosten van uw elektrische traplift en de installatie ervan te kunnen bepalen, na aftrek van eventuele financiële subsidie, vraagt u een offerte aan!

Thyssenkrupp trapliften: feedback van klanten

TK Home Solutions had in oktober 2018 volgens een onderzoek van ekomi 98% tevreden gebruikers (op 1.086 reviews).

Thyssenkrupp België Sterrenscore

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de trapliften van Thyssenkrupp. Ze zijn vooral onder de indruk van de kwaliteit van de elektrische traplift, de gemiddelde reactietijd van het bedrijf, de geboden garantie en ook van de deskundigheid van de technici, die tijdens de installatie uiterst meegaand zijn en ervoor zorgen dat uw traplift goed en veilig in uw huis in Brussel of elders werkt. Trapliften zijn duurzaam en hebben vele functies, die het dagelijks leven voor gebruikers gemakkelijker maken.

Online reviews zijn of u nu in de regio Brussel woont of in de provincies Vlaanderen of Wallonië een uitstekende manier om een eerste indruk te krijgen van een Belgische aannemer of een installateur. U moet echter uw eigen mening vormen door installateurs in uw stad te vergelijken en de vakman die het werk zal uitvoeren bij u thuis te ontmoeten vóórdat u het apparaat koopt.

De traplift Thyssenkrupp S200 voor een trap met bochten of spiltrap

De S200 traplift van Thyssenkrupp geschikt is voor elke trap met bochten of spiltrap. Het bijzondere kenmerk van dit model traplift, dat door het bedrijf is gepatenteerd, is de zelfwenteling van de stoel tijdens de bochten, zodat de persoon zich gemakkelijk en veilig kan verplaatsen.

De S200 vouwt gemakkelijk (en optioneel automatisch) op. Het neemt niet veel ruimte in beslag en is ideaal voor smalle trappen. Er is ook een joystick op de armleuning om de traplift te bedienen. De Thyssenkrupp S200 traplift kan worden besteld na een persoonlijk studie op maat. U kunt verzoeken om de functies, waarin u geïnteresseerd bent, toe te voegen aan de offerte, wat uiteraard van invloed op de prijs zal zijn.

Voor een rechte trap: de Levant S100 Classic of Comfort

De populairste traplift van Thyssenkrupp is de Levant Classic of S100 Classic. Dit is een traplift voor rechte trappen die tot 138kg kan dragen, wat meer dan voldoende is voor uw behoeften. Deze traplift voor rechte trappen binnenshuis is uitgerust met een zelfopladende accu. Dit betekent dat u bij een stroomstoring nog steeds zonder problemen de trap op en af kunt. Een klapstoel is voor dit model beschikbaar. Dit beperkt de ruimte, die de stoel inneemt, wanneer hij niet wordt gebruikt. Een afstandsbediening is inbegrepen zoals bij alle trapliften van het merk.

Thyssenkrupp brengt ook de Levant S100 Comfort modellen op de markt. De Comfort-modellen verschillen van het Classic-model doordat ze verschillende opties hebben (die aan de offerte moeten worden toegevoegd). Bij de Comfort-traplift draait de traplift automatisch aan het einde van de rit of bij het opstarten, wat de toegang tot de stoel vergemakkelijkt. De zitting is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Er is een afstandsbediening beschikbaar en de rail kan worden weggeklapt voor het geval hij in de weg zit.

Levant Outdoor: trapliften Thyssenkrupp voor buiten

Voor wie veilig buiten wil genieten, biedt Thyssenkrupp de Levant Outdoor traplift. Het heeft alle kenmerken van de Levant voor rechte trappen binnenshuis, maar is ontworpen om buiten te werken. Dit betekent dat de rail, het frame, de stoel en andere uitrusting zoals de voetsteun beschermd zijn tegen weersinvloeden.

Thyssenkrupp produceert ook een platformlift, die zowel voor binnen als buiten verkrijgbaar is en bijzonder geschikt is voor rolstoelgebruikers. De kosten zijn echter hoger voor dit type product, zoals ons prijsoverzicht laat zien.

Waarom zou u kiezen voor een traplift van Thyssenkrupp?

Elke traplift van Thyssenkrupp wordt op bestelling en op maat gemaakt. Daarom is het noodzakelijk dat de vakmensen, die belast zijn met de werkzaamheden, de locatie bezoeken alvorens een offerte op te stellen.

Thyssenkrupp is een onderneming, die haar producten voortdurend ontwikkelt. Om bijvoorbeeld de juiste afmetingen voor uw traplift te krijgen, gebruiken technici een HoloLens-bril (HoloLinc-technologie) om een 3D-model te maken voordat het eindproduct kan worden vervaardigd. De gebruiker kan zijn traplift met behulp van augmented reality vóór de installatie visualiseren.

De klantenservice van het merk is 24/7 beschikbaar om vragen vooraf te beantwoorden of voor advies als dienst na de verkoop. Naast de ISO 9001-certificering heeft Thyssenkrupp talrijke prijzen gewonnen en werd het in 2018 en in 2019 uitgeroepen tot “Klantenservice van het jaar” in de categorie “Mobiliteits- en toegankelijk heidsoplossingen”.

Ongelooflijk indrukwekkend en in tegenstelling tot andere merken biedt Thyssenkrupp een levenslange garantie op zijn trapliften, met uitzondering van de rollen en de accu’s, die vijf jaar gedekt zijn. Natuurlijk bent u beschermd bij een storing of een defect, maar de dekking gaat veel verder door het aanbieden van een jaarlijks onderhouds- en servicebezoek om uw traplift veilig en in goede staat te houden.

Waarom zou u moeten kiezen voor het aanbod van Thyssenkrupp? De Duitse reus is een topfabrikant van trapliften met een solide garantie. Maar dat niet alleen. Als de woorden “comfort” en “discretie” u iets zeggen, evenals elegant design, materialen van topkwaliteit en onderhoudsvrije werking gedurende de gehele levensduur van het product, dan moet u aan Thyssenkrupp denken. U krijgt toegang tot een reeks van echte professionals, die toegewijd zijn om u uw onafhankelijkheid in uw huis of woning terug te geven.

Vergelijk de prijzen van trapliften!

Laten we beginnen